Logga in

 

Underbart att slippa obehaglig lukt på toaletten

Ja, så säger alla som installerat nya Tankette i sin båt, en smart rengöringsstation som omedelbart tar bort otrevlig lukt i toaletten. Du kopplar den på inkommande vattenintaget till Din toalett. När Du spolar tillförs automatiskt lagom mängd av ett desinficerande ämna som gör att Du slipper den tråkiga odören som vi alla vill undvika. Installationen är enkel och behöver inte ta mer än 30 minuter. Att byta och fylla på en ny tablett är enkelt. Varje tablett räcker ca 1-2 månaders användnin

Varifrån kommer odören?

Förklaringen är enkel. Havs- och sjövatten innehåller organiska ämnen, alger, små levande organismer, salter, sediment- och lerpartiklar. När dessa kommer i kontakt med luft börjar de ruttna och det är denna process som skapar den obehagliga lukten. I processen bildas svavelföreningar – därav lukten. I våra bostäder används rent vatten för spolning av toaletter och därför finns inte detta problem där.

Du investerar i en reningsanläggning som kopplas in mellan sjövatten och toaletten. Du investerar också i desinfektions-tabletter, som stoppas in i reningsanläggningen. Det är också möjligt att justera koncentrationen. Installationen är enkel att göra. Bruksanvisning medföljer. Tankette har funnits på den Nordamerikanska marknaden i flera år med mycket goda resultat.

 
^ Upp ^
"SKRÄM DEM" fågelskrämma "SKRÄM DEM" är ett nytt och effektivt sätt att hålla måsar, duvor, svartfågel, kanadagäss och andra fåglar borta från båten, marinan och diverse andra platser – tex. fastigheter, parker, badplatser, hamnar och andra ställen där man inte önskar fåglar. En drake, med siluett av en hök, som flyger naturtroget i vinden, fäst i ett långt teleskopiskt spö, 3 – 10 m långt och med en lina på 2,5 – 9 m lång. En totalhöjd på 19 m.